Diensten

Onze diensten

Sleutelen

Altijd al willen leren sleutelen aan motoren, scooters of auto’s ? In onze werkplaats krijg je de mogelijkheid om dit te leren!

Persoonlijke
ontwikkeling

Samen gaan wij naast het leren sleutelen op zoek naar jouw persoonlijke doelen. Waar wil je naar toe werken, graag ondersteunen wij jou daarin.

Ontspanning

Ontspannen en ontladen is super belangrijk! We hebben onze eigen coole “mancave’ waar gegamed kan worden. Daarnaast crossen we 2 keer per maand met onze pitbikes, quads en Buggy. Als beloning voor al het harde werken.

Wat doen wij?

Wij zijn een werkplaats, waar gesleuteld wordt aan brommers, scooters, motoren en heel soms een auto. Ze lopen wel eens schade op, maar met een beetje aandacht, geduld, liefde en wat poetsen, zijn sommige brommers weer als nieuw en geven we ze een 2e kans. Ook demonteren we brommers die niet meer te redden zijn voor onderdelen, laten een blokje weer lopen en leren we vooral veel nieuwe leuke dingen. Tevens hebben we in de werkplaats een straalcabine, spuitcabine en je kunt leren lassen. 

Naast het werken is er ook tijd voor leren. Wil jij graag je scooterrijbewijs of heb je hulp nodig bij huiswerk, lukt het je niet alleen? Misschien lukt het ons samen wel! Daarnaast is er ruimte voor ontspanning. Je kunt bij ons een potje gamen en wij proberen maandelijks 2 keer te gaan crossen op onze eigen pitbikes.

Welke trajecten zijn er?

Individuele begeleiding

Is de stap voor dagbesteding in de groep te groot, heb je net even meer nabijheid nodig om je veilig te voelen en je verder te ontwikkelen. dat kan! Ook daarvoor is ruimte bij Bougie.

Dagbesteding

Wij werken bewust met een kleine groep, zodat we dagbesteding met heel veel extra kunnen bieden. Meer  tijd en aandacht voor jou!

Wat is er nodig om
bij Bougie te starten?

Alvorens er kan worden gestart kijken we samen naar jouw individuele wensen en mogelijkheden en of dit passend is binnen Bougie. Een ieder die bij ons komt werken heeft goedkeuring of een beschikking nodig van de betreffende gemeente en/of instantie. Indien nodig kunnen wij jou hierin ondersteunen. Heb je behoefte aan een zinvolle invulling van jouw dag en lukt het niet op de reguliere manier? Loop je vast op school, lukt het je niet om werk te vinden of vast te houden? Heb je net even meer tijd nodig om te leren en leer jij gemakkelijker door te doen? Dan is Bougie wellicht de juiste keuze voor jou.

Neem contact op